Lotsmästarmöte i Halmstad

Från Lotsmästarmöte i Halmstad den 20 augusti 2018 där det bl.a. beslutades att utöka projekt Lotsen till att även omfatta svenska nyföretagare.

Närvarande: Arne Mårtensson, Laholm-Hök RK, Bo Svensson, Halmstad-Tylösand RK, Thomas Larsson, Kungsbacka-City RK, Lennart Abrahamsson, Jönköping-Tabergsdalen RK och Elisabeth Strokirk, Halmstad-Tylösand RK.

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

En Lots blev årets mentor igen!

”Från utdelningen av priset ”Årets mentor i Jönköpings län 2016” på restaurang Vyn i Jönköping. Från vänster: Jenny Olsson, Almi, Lennart Abrahamsson, Jönköping-Tabergsdalen RK, Dejan Jordanev, nyföretagare från Slovenien, Bo Svensson, Rotaryprojektet Lotsen och Anna Bjarnle, Nyföretagarcentrum.

För andra gången har en Lots från Rotary utsetts till Årets mentor i Jönköpings län. Lennart Abrahamsson från Jönköping Tabergsdalen RK fick ta emot utmärkelsen den 20 oktober 2016 på restaurang Vyn i Jönköping. Det är ALMI och Nyföretagarcentrum som delar ut priset och adepterna dvs nyföretagarna som nominerar sin mentor.                  Första gången en Lots blev utsedd var 2014 då P-O Öhling från Huskvarna RK fick utmärkelsen.

Lotsenträff i Göteborg

Lotsmästarna Lars-Erik Kullenwall, Falköping, Fredrik Röckner, Lysekil, Elisabeth Strokirk, Halmstad och Sten-Åke Lyngstam, Ljungskile.

Den 19 januari 2016 träffades fyra Lotsmästare i Göteborg för genomgång och information.

Mötet leddes av Bo Svensson och ägde rum på Hotel Panorama.

Rollups sprider Lotsen

två rollups

Lotsens nya rollups.

Två rollups finns som berättar om Lotsenprojektet. Den ena är mera formellt informativ med bara text. Den andra visar olika exempel på  ”Lotsenföretag” med bilder.

Första ”visningen” skedde på Rotarys distriktskonferens i Jönköping den 31 mars 2012.

Rollupsen kan lånas av intresserade för att söka nya företagare, sprida information om Lotsen eller Rotary mm. Intresserad? Kontakta Bo Svensson, Halmstad-Tylösand RK!